Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie łatwe, proste i tanie. Smaczne solo jak i z ziemniakami.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 556
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 32
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 556
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 32
Składniki
Pokrój w talarki cebulę i kapustę, a w kostkę wędlinę i marchew.Cebulę zeszklij na maśle,dodaj bulion rosołowy (0.5l).Następnie wędlinę i marchew.Poduś kilka minut.Dodaj przyprawy, koncentrat pomidorowy i kapustę.Duś wszystko aż kapusta będzie miękka. Podawaj samą lub z ziemniakami. Smacznego ;)