Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka miodowa"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Mięso pokrój na plastry. Zrób marynatę, natrzyj nią mięso, pozostaw na noc w lodówce.
Mięso kładź na grill, opiekaj około 7 minut z każdej strony, pozostaw jeszcze kilka minut na grillu. Podawaj z chlebem.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień