Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Karkówka miodowo-keczupowa"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 413
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 413
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Miód, keczup, sos sojowy, lubczyk, suszone pomidory, ziele angielskie, olej i szczyptę pieprzu dokładnie wymieszaj. Mięso umyj, osusz. Nakłuj w kilku miejscach.
Dokładnie natrzyj przygotowaną marynatą, szczelnie owiń folią spożywczą. Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki.
Naczynie żaroodporne wyłóż folią aluminiową. Ułóż mięso, posmaruj pozostałą marynatą. Piecz 90 minut w temp. 200°C, dość często podlewając wytwarzającym się sosem.Źródło: Chwila dla Ciebie