Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych co nie mają ochoty i czasu stać przy kuchni a lubią coś ostrzejszego :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 51
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 30
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 51
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 30
Składniki
Do garnka wlewamy wodę,wkladamy woreczek z kaszą,lekko solimy i gotujemy.od zagotowania czekamy ok 15-20 minut.Fasolę z puszki odsączamy i wsypujemy na miskę.Cebulkę obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę i podsmażamy na szklisto.Gdy kasza sie ugotuje,wyjmujemy ja z woreczka,wsypujemy do fasoli.Do nich dodajemy takze cebulkę oraz sos.wszystko mieszamy.Mozna ewentualnie doprawic,ale wg mnie nie trzeba ;)Smacznego!!!