Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 771
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3052
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3640
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 771
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3052
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3640
Składniki
Cebulę i marchewkę obierz. Włóż do garnka razem z filetami i zalej wodą. Gdy się zagotuje, wyjmij cebulę, marchewkę oraz rybę. Całość zmiel. Do masy dołóż uprzednio namoczony w mleku i odciśnięty tost oraz jajko. Całość przypraw solą, pieprzem i wymieszaj. Uformuj pulpety i wrzuć na posolony wrzątek. Gotuj około 10 minut.
Przygotuj sos: w rondelku rozgrzej oliwę, zeszklij posiekaną cebulę. Oprósz mąką, zasmaż. Dolej zimny bulion. Stale mieszając, zagotuj. Dodaj posiekane zioła i śmietanę. Podgrzej.
Przypraw sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem. Wrzuć pulpety i gotuj około 10 minut. Podawaj z makaronem.Źródło: Na żywo