Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Knedle z brzoskwiniami"
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 352
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1290
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14746
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 352
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1290
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14746
Składniki
Ziemniaki ugotuj, przeciśnij, ostudź. Połącz z mąką, jajkami i szczyptą soli, zagnieć. Ciasto podziel na kawałki, z każdego formuj placuszek, kładź kawałek brzoskwini, formuj kulkę.
Gotuj we wrzącej osolonej wodzie dwie minuty od momentu wypłynięcia, obtocz w wiórkach kokosowych. Podawaj z kawałkami pomarańczy, śmietaną i zmiksowaną konfiturą z wiśni.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień