Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
piersi umyć pokroić w kostkę(1-1,5cm)wrzucić do miski.paprykę oczyść pokroić w drobną kostkę podsmażyć na niewielkiej ilości oleju przestudzić dodać do piersi.pieczarki pokroić w półplasterki również podsmażyć na oleju przestudzić dodać do piersi i papryki,wbić jajko,dodać mąkę przyprawić pieprzem i vegetą.smażyć jak placki ziemniaczane(kłaść niewielkie porcje łyżką na olej)z obu stron.smacznego;)