Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne, uwielbiają je dzieci
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Jajka mieszamy z majonezem,startym serem,posiekaną pietruszką i wegetą.
Oczyszczamy pieczarki,ścieramy na tartce o dużych oczkach i smażymy na maśle,az woda odparuje.
Mięso kroimy w drobną kostkę Mieszamy z pieczarkami i masą jajeczną i na ok. 2 godz. studzimy w lodówce.
na patelni rozgrzewamy tłuszcz.Łyżką nabieramy masę i smażymy nieduże kotleciki.podajemy od razu po usmażeniu