Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kurczak na drugie danie.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 169
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 169
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Składniki
Wykonanie: Musztardę wymieszać z mlekiem- odstawić. Następnie zetrzeć ser i wymieszać z mąką. Mięso opłukać, pokroić, natrzeć przyprawą, obtaczać w musztardzie i panierować w serze. Formę posmarować tłuszczem, ułożyć mięso i piec przez 30 minut w temperaturze 190 stopni na złoty kolor.