Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 59
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 59
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Składniki
Fasolkę odsączyć z zalewy, przepłukać pod bieżącą wodą. Rozdrobnić widelcem. Dodać rozdrobnione jajko, startą cebulkę, otręby oraz przyprawy. Dobrze wymieszać składniki.
przed smażeniem lubię namoczyć je w roztrzepanym z przyprawami jajku oraz obtoczyć w otrębach.
Usmażone kotleciki można podawać tradycyjnie z ziemniaczkami i surówką. Polecam jednak z ostrym sosem omidorowym