Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 66
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 799
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 66
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 799
Składniki
Pokroić drobno 1-1,5 cebuli, wymieszać z mięsem, 2-3 rozmoczonymi kromkami chleba.
Posypać suszoną pietruszką, dodać jedno jajko, doprawić przyprawą do mięsa mielonego lub tylko solą i pieprzem (albo i tym i tym). Wymieszać w naczyniu (zagniatając). Uformować kotlety.
Smażyć na oleju kilkanaście minut często przewracając żeby nie przypalić. Smacznego :)