Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Składniki
Bułkę namoczyć przez 15 minut w zimnej wodzie, aż rozmięknie. Wycisnąć ją i dodać do mięsa. jajko i czosnek (przeciśnięty przez przeciskarkę) dodać do mięsa. Posypać solą i pieprzem. Wymieszać masę mięsną. Formować kotleciki, otaczać je w bułce tartej i układać na patelni na średnio rozgrzanym tłuszczu. Proponuję najpierw usmażyć jednego i spróbować, doprawić i potem smażyć resztę (nie każdy lubi próbować surowe mięso).