Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety w serowym sosie"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Mięso rozbij, oprósz solą, pieprzem, przyprawami. Na plaster mięsa połóż plaster sera, szynki, kawałek ogórka i zwiń w rulonik. Zepnij wykałaczką i obsmaż na oleju.
Podlej wodą, włóż kostkę pieczeniową. Duś, aż mięso będzie miękkie. W gorącej śmietanie rozpuść kostkę pieczeniową, dodaj serki, wlej do sosu. Gotuj kilka minut. Roladki podawaj z ryżem.
Porcje: 4. : 50 min. Cena: 2,30 zł. Kalorie: 560 kcal.
<strong>Przepis przysłała Alicja Dominik z Bydgoszczy.</strong>Źródło: Bella Relaks