Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Mięso wyrobic z jajkiem, pieczarkami, cebulą i przyprawami. Tak przygotowaną masę wyłożyc na wafel, przykryc drugim. Pokroic w kwadraty o boku ok. 10 cm. Panierowac w jajku i tartej bułce. Obsmażyc na złoty kolor. Ułoży pionowo w naczyniu żaroodpornym i zapiekac jeszcze ok. 20 min. Można podlac niewielką ilością wody. Podawac z surówką. Smacznego.