Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Królik w warzywach"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Mięso pokrój, natrzyj solą, pieprzem i obsmaż na oleju. Podlej bulionem, winem, dodaj przyprawy i duś 35 min.
Włóż pokrojoną włoszczyznę, ziemniaki, brukselki, szparagi i znów duś, aż mięso będzie miękkie.
Śmietanę wymieszaj z łyżką mąki, wlej do mięsa. Przypraw jeszcze raz do smaku.
<strong>Przepis przysłał Łukasz Wójcik z Wielkiej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks