Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krupnik z białą kiełbasą"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20233
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 143
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2071
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 726
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20233
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 143
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2071
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 726
Składniki
<strong>Przepis przysłała Jadwiga Smolińska z Koronowa</strong>
Ziemniaki, paprykę i cebulę pokrój w kostkę, czosnek w słupki, por na plasterki, marchewkę, seler i pietruszkę zetrzyj na tarce. Masło stop na patelni, podsmaż warzywa.
Zagotuj 2 i pół litra wody. Dodaj kostki rosołowe, przesmażone warzywa, pokrojone pomidory i kaszę. Gotuj do miękkości.
Kiełbasę pokrój na plasterki, dodaj do zupy, wsyp przyprawy. Wlej śmietanę, zgotuj. Przypraw, posyp natką.
czas przygotowania 45 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie