Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 295
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 147
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 295
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 147
Składniki
Pierś nacinamy aby utworzyc małą kieszen. Z czosnku masla i przypraw robimy maslo czosnkowe. Nadziewamy kieszen masłem nie za duzo aby nie wyplynelo. Wkladamy do lodowki aby masło stezalo. Zawijamy w szynke. Tak przygotowany kotlet obsmazamy aby szynka sie zrumienila. Nastempnie pieczemy w piekarniku az mieso bedzie gotowe okolo 25 minut