Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 21
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23692
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20259
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 21
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23692
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20259
Składniki
Kapustę drobno pokroić. Włożyć do garnka zalać wodą, posolić i gotować, aż zmięknie.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Pieczarki oczyścić i pokroić w plastry.
Podsmażyć cebulę na oleju, dodać pieczarki i smażyć. Doprawić solą i pieprzem.
Boczek i kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć. Następnie dodać do usmażonych pieczarek.
Miękką kapustę odcedzić i dodać do pozostałych składników i smażyć przez około 15 minut. Doprawić według uznania.
Dodać ugotowany makaron i delikatnie wymieszać.