Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Leczo z kiełbaską i parówkami"
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 94
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Składniki
Kiełbasę i parówki pokrój w półplasterki, cebulę w piórka, paprykę i cukinię w kostkę. Czosnek utrzyj z solą.
Na rozgrzanym oleju podsmaż kiełbasę i parówki. Następnie dodaj cebulę, czosnek i przyprawy.
Po 10 min smażenia dołóż pozostałe warzywa i koncentrat pomidorowy.
Duś pod przykryciem 30 min. W razie potrzeby dolej odrobinę wody.
<strong>Przepis nadesłała: Jolanta Adolf-Pikos</strong>Źródło: Kurier TV