Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MOŻNA PODAWAĆ JAKO DANIE GŁÓWNE LUB NA ZIMNO.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 16
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 241
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1111
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 109
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 16
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 241
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1111
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 109
Składniki
Z CURRY, LUBCZYKU, SOLI, PIEPRZU I OLEJU PRZYGOTOWAĆ MARYNATĘ. NATRZEĆ MIĘSO, SZCZELNIE ZAWINĄĆ W FOLIĘ SPOŻYWCZĄ. WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA 24 GODZ. NA OKOŁO GODZ. PRZED SMAŻENIEM WYJĄĆ Z LODÓWKI. OBSMAŻYĆ NA SMALCU Z KAŻDEJ STRONY, WLAĆ WODĘ ( 1 SZKLANKA) I WŁOŻYĆ LIŚCIE LAUROWE. DUSIĆ PRZEZ OKOŁO GODZINĘ.