Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś na salsie cukiniowej"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 486
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1588
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 70
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 383
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 486
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1588
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 70
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 383
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Składniki
Cukinię umyć, pokroić w półplasterki. Szparagi oczyścić, przekroić na połówki. Rozgrzać łyżkę oliwy, smażyć cukinię i szparagi kilka minut, zdjąć, ostudzić.
Dymkę obrać, razem z pomidorami pokroić w drobną kostkę, wymieszać z cukinią i szparagami, skropić sokiem z cytryny, dodać 2 łyżki oliwy, sól, pieprz, posiekaną kolendrę.
Łososia usmażyć na łyżce oliwy, przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ułożyć na salsie warzywnej, skropić pozostałą oliwą i cytryną.
ok. 20 minutŹródło: Twoje Imperium