Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś zapiekany z kalafiorem"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20239
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 152
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2106
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 728
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20239
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 152
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2106
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 728
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Później obierz je i pokrój w grube plastry. Kalafior sparz.
Na oliwie zeszklij pokrojoną cebulę z czosnkiem. Dodaj kalafior i dosyp przyprawy.
Rybę umyj i pokrój w grubą kostkę. Polej sokiem z cytryny i odstaw na godzinę do lodówki.
W naczyniu żaroodpornym ułóż warstwę ziemniaków, kalafiora i ryby.
Całość polej śmietaną, posyp startym żółtym serem i piecz około pół godziny w gorącym piekarniku.
<strong>Przepis nadesłała: Elżbieta Staniak</strong>Źródło: Kurier TV