Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy wam też zostały jarzyny z wywaru? Pewnie tak. Ja dzisiaj postanowilam gotowane marchewki dodać do mielonych do tego natka pietruszki...... Wyszło pysznie. Sami spróbujcie
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 147
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1086
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 147
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1086
Składniki
Bułkę moczymy w mleku. Dokładnie odciskamy i przeciskamy przez praskę. Cebulę obieramy, siekamy w drobną kostkę i szklimy na łyżce oleju. Studzimy. Marchewkę kroimy w drobną kostkę. Do miski wrzucamy mięso, cebulę, marchewkę, bułkę. Wbijamy jajko dodajemy musztardę i chrzan. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem. Dodajemy natkę. Wszystko dokładnie mieszamy. Formujemy niewielkie kotlety, obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanej patelni na rumiano. SMACZNEGO!!!