Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięso wołowe z sosem"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4953
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2328
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4953
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2328
Składniki
Mięso posmaruj masłem i olejem. Ułóż na mocno rozgrzanej patelni (powinno skwierczeć!), smaż po 3 minuty z każdej strony. Oprósz solą i pieprzem. Patelnię wstaw do piekarnika, piecz 15 minut w 180°C. Odstaw na 10 minut.
Sos: utrzyj, przypraw. Sos podaj do steków.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 5 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie