Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone tuszki z morszczuka, ziemniaki i sałatka warzywna ze słoja. Polecam :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Rybę czyścimy z łusek, odcinamy grzbiety i płetwy, płuczemy w bieżącej wodzie, odciskamy z wody. Kawałki ryby doprawiamy pieprzem cytrynowym i smażymy na gorącym oleju do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki, ugotowane ziemniaki odcedzamy i tłuczemy tłuczkiem. Usmażoną rybę obieramy z ości i kawałki ryby podajemy z ziemniakami posypanymi zieleniną i sałatką warzywną.
Smacznego :)