Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Minipizze z mięsem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę, dodaj mięso, przypraw solą, pieprzem i suszonym oregano. Smaż 15 minut, dodaj ketchup wymieszaj. Ciasto rozwiń, delikatnie rozwałkuj, przekrój w poprzek, dzieląc na trzy części.
Na płaty ciasta kładź farsz, posyp startym serem, zwiń w rulon, pokrój w plastry. Ślimaczki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, piecz w 220°C przez 15 minut. Dekoruj świeżym oregano.Źródło: Dobry Tydzień