Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miodowe filety z kurczaka"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Składniki
Filet umyj i osusz. Pokrój w kawałki i włóż do miski. W tym czasie miód wymieszaj z sosem sojowym, sezamem, solą, pieprzem, wodą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Marynatą zalej mięso i odstaw do lodówki na 2 godziny. Następnie przełóż do naczynia żaroodpornego, skrop oliwą z oliwek, przykryj folią i zapiekaj w piekarniku przez 20 minut.Źródło: Na żywo