Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 26
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 50
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 26
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 50
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie przygotowujemy mizerię z obranych ze skórki, pokrojonych w plasterki ogórków. Mizerię doprawiamy solą, pieprzem ziołowym i na koniec dodajemy śmietanę, mieszamy.
Smażymy jajka na sadzone. Ugotowane ziemniaki podajemy w całości, posypane koprem z jajkami sadzonymi i mizerią z ogórków. Smacznego!!!