Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Muszelki z pieczarkami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Ugotuj makaron; odsącz, hartując zimną wodą. Grzyby posiekaj, pokrój w plastry. Cebulę i czosnek obierz, posiekaj.
Grzyby, cebulę i czosnek smaż około 7 minut, dodaj sól, pieprz, śmietanę. Muszle nadziewaj sosem.
Układaj je w naczyniu żaroodpornym, piecz 10 minut w temperaturze 180° C. Rozłóż na porcje, udekoruj świeżym koperkiem.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień