Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, ciekawe, maślane, niedrogie
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Przygotowujemy z mąki, jajka i mleka ciasto na naleśniki.
Smażymy naleśniki, najcieńsze jak tylko się da.
Naleśniki smarujemy serkiem i zwijamy w ruloniki
Na patelni roztapiamy masło i układamy na nim zwinięte naleśniki. Smażymy na złoty kolor z jednej i z drugiej strony
Na koniec posypujemy cukrem pudrem i/lub syropem klonowym.
Podajemy ze szklanką zimnego mleka