Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, lekko pikantne naleśniki z pieczarkami i serem żółtym Po upieczeniu, nie można się oprzeć, aby sięgnąć po kolejnego.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić na plasterki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Obydwa składniki podsmażyć, dodając wszystkie przyprawy. Do zimnych wetrzeć ser żółty. Gotowy farsz owijać w naleśniki. Umieścić w naczyniu żaroodpornym, posypać startym serem i przyprawami. Piec 20 minut w 180* Dno naczynia przed ułożeniem naleśników posmarować oliwką. P Smacznego.