Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Żeberka i skrzydełka zalej zimną wodą, zagotuj, zdejmij szumowiny. Gotuj na małym ogniu około godziny. Marchew, seler, pietruszkę i cebulę obierz, pokrój w kostkę, wrzuć do wywaru. Dodaj listek laurowy, ziarenka ziela angielskiego.
Po 30 minutach dodaj pokrojone ziemniaki, gotuj 20 minut. Dodaj ogórki kiszone starte na tarce, gotuj kilka minut. Podawaj ze śmietaną.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień