Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Panga z warzywami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Filety dokładnie oczyść z ości, umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Następnie pokrój na porcje, posól i oprósz mąką. Na patelni zrumień rybę z obu stron, odłóż w ciepłe miejsce.
Cebulę obierz, pokrój w piórka i podsmaż chwilę na oleju po smażeniu ryb. Dodaj przecier pomidorowy oraz leczo. Duś chwilę wszystko razem, włóż rybę i całość podgrzej.Źródło: Na żywo