Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 888
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5171
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 888
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5171
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Składniki
każdy filet pangi przekroić na pół. przyprawić solą i pieprzem. posypać mąką, usmażyć na złoty kolor. ułożyć w półmisku szklanym. pieczarki pokroić w kostkę i zeszklić razem z drobno pokrojoną cebulą. pieczarki razem i cebulę przyprawić wegetą i ułożyć na rybie. na koniec posypać całość startym, żółtym serem. zapiec tak długo aby ser się rozpuścił.