Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczarki faszerowane z grilla"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 53
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 53
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Składniki
Pieczarki umyj, osusz i odetnij nóżki.
Boczek oraz polędwicę drobiową pokrój w drobną kostkę razem z cebulą.
Do 4 łyżek sosu sojowego dodaj miód, ocet, zmiażdżony czosnek, sól oraz pieprz. Wymieszaj.
Przygotowaną marynatą zalej wędlinę z cebulą. Odstaw na godzinę do lodówki.
Gdy porządnie się przegryzą, nałóż je do kapeluszy.
Rozłóż pieczarki na tacce i umieść ją na rozpalonym grillu. Piecz, dopóki boczek się nie przyrumieni.Źródło: Kurier TV