Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
1. Filet z ryby natrzyj solą, pieprzem i polej sokiem z cytryny. Następnie zawiń w folię aluminiową 2. Wstaw do rozgrzanego (200 stopni) piekarnika na 10 minut 3. Kuskus zalej wrzątkiem i odstaw na 5 minut do napęcznienia, a następnie przemieszaj widelcem 4. Upieczoną rybę podawaj z kaszą i surówką Surówka z kwaszonej kapusty 1. Pokrój kapustę oraz cebulę 2. Dodaj cukier i olej. 3. Wymieszaj i posyp natką pietruszki.