Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 405
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 876
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5159
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 405
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 876
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5159
Składniki
Ziemniaki wyszorowac,przekroic wzdłuż na połowy,następnie wydrążyc łyżzeczką pozostawiając brzeg grubosci 1cm.Wydrążony miąż posiekac.Szynkę i ser pokroic drobno w kostke.Dymkę obrac.Cebulki posiekac,a szczypiorek pokroic.Pomidora sparzyc i obrac ze skórki.Gniazda wycisnąc i pokroic w kostkę.PIekarnik rozgrzac do 180st.POsiekane ziemniaki i cebulkę podsmażyc na patelni.Wymieszac z innymi składnikami farszu i przyprawic do smaku.Ziemniaki ułożyc na natłuszczoną blachę i wypełnic farszem.PIec 50 min az beda miekkie.Jogurt wymieszac z wycisnietym sokiem i pokrojonym szczypiorkiem,przyprawic .Gotowe ziemniaki polac sosem