Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto nieprawdopodobnie puszyste i kleiste:)
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 83
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 83
Składniki
W przesianej mące tortowej i ziemniaczanej zrobić wgłębienie, wlać olej.
Mleko i wodę wymieszać w jednym garnczku i wlać do mąki, dodać sól.
Zagnieść ciasto. Rozwałkować cieniutko i powycinać krążki. Faszerować wszystkim co dobre:)Ja dodalam truskawki plus pol lyzeczki cukru.
Do osolonej i gotujacej sie wody wrzucic gotowe pierogi gotowac przez chwile.Tak gotowe pierogi mozna podawac ze smietanka:)mmm pychotka