Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 57
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 134
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 57
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 134
Składniki
Czosnek pokroić w plasterki, podsmażyć na oleju lub klarowanym maśle (używam masła klarowanego). Cebule pokroić w plastry, wrzucić do podsmażonego czosnku. Cebule zeszklić. Dodać piersi pokrojone w większą kostkę. Całość podusić. Papryki i cukinie pokroić w paski, dodać do piersi. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, dodać do pozostałych składników. Całość dusić pod przykryciem. Na koniec doprawić: solą, pieprzem, majerankiem, lubczykiem, imbirem