Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pikantny gulasz wołowy"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Fasolę odcedzić z zalewy, przepłukać, odsączyć. Boczek posiekać.
Na patelni zeszklić posiekaną cebulę z ziołami, czosnkiem i przyprawami, dodać boczek i wołowinę, zrumienić, dodać sos sojowy, cukier, pomidory, dusić pod przykryciem około 20 minut.
Do gulaszu dodać pokrojoną w kosteczkę paprykę, poddusić, dodać fasolę i bulion, gotować ok. 10 minut. Podawać z ryżem albo plackami tortilli.Źródło: Twoje Imperium