Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, łatwe w wykonaniu, lubiane przez dorosłych i dzieci
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Filet oczyścić ze skórek i tłuszczu, pokroić w drobną kostkę, posypać vegetą i pieprzem. Odstawić na godzinę w chłodne miejsce. Przygotować ciasto. Jajka roztrzepać i dodawać po łyżce mąki, mieszać żeby ciasto było gładkie ( gęstość jak na naleśniki). Dodać majonez, sól do smaku i mięso, wymieszać. Na patelni rozgrzać tłuszcz kłaść małe porcje jak kotlety mielone i smażyć na złoty kolor.
Podawać z żurawiną lub surówką, ziemniakami lub kaszą