Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Pokrój kapustę, zalej wrzątkiem i odstaw na 7 minut. Na patelni usmażyć cebulę i marchewkę. Odcedź wodę z kapusty, dodaj smażoną cebulę z marchewką i posiekaj blenderem. Do masy kapusty dodać mięso mielone, jajka, sól, pieprz, czosnek, mąkę i sodę i wszystko wymieszać. Placki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju słonecznikowym na złoty kolor.