Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowania polędwiczka jest delikatna a grzyby dodatkowo podkreślają jaj wyśmienity smak.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2940
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3329
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 109
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2940
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3329
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 109
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Składniki
Polędwiczkę myjemy, osuszamy i kroimy na paski. Podsmażamy na oliwie, dodajemy drobno pokrojoną cebulę, oczyszczone, umyte i pokrojone na mniejsze kawałki grzyby(małe można wrzucić w całości lub przecięte na pół). Chwilę podsmażamy, dodajemy sól, pieprz i dusimy około 15 minut. Dodajemy śmietanę, mieszamy i ponownie dusimy do zgęstnienia śmietany. Po 10 minutach wrzucamy natkę pietruszki, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dusimy około 5 minut i podajemy z ziemniakami i sałatą.