Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidory marynowane z ziołami"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 454
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10552
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 454
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10552
Składniki
Pomidory umyj, osusz i ponakłuwaj w kilku miejscach wykałaczką, aby nie popękały. Do każdego słoika włóż ząbki czosnku, gałązki ziół i pomidory.
Pieprz, ziele angielskie i kolendrę rozgnieć (przyprawy będą bardziej aromatyczne) i wsyp do słoików. zalewy gotuj, aż do rozpuszczenia się cukru. Gorącą zalej pomidory.
Słoiki zamknij i pasteryzuj 15 minut w 85 st. C. Pomidory będą gotowe po dwóch tygodniach.Źródło: Tele Tydzień