Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca potrawka, doskonała zarówno w wersji solo jak i z dodatkiem ryżu/makaronu
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 413
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 13
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 413
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Kiełbasę kroimy w plastry, paprykę, cukinię, cebulę i czosnek w drobne kawałki. Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę do mocnego zarumienienia. Dodajemy warzywa, przyprawy, ketchup, pomidory z puszki i wszystko chwilę razem podgotowujemy. Smacznego =)