Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pulpeciki ogniste w ostrym sosie"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Mięso połącz z przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku, jajkiem, czosnkiem niedźwiedzim, bułką tartą, chilli. Wymieszaj. Uformuj kotleciki. Nabijaj na patyczki, smaż na niewielkiej ilości oleju na patelni grillowej z każdej strony po 10 minut.
Paprykę upiecz, zdejmij skórkę, pokrój. Cebule pokrój, zeszklij, dodaj słodką i ostrą paprykę, curry, pomidory, podpieczoną paprykę, kukurydzę, kolendrę, sól i pieprz. Duś 30 minut. Podawaj z kotletami.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień