Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Składniki
make przesiewamy do miski dodajemy jajko drozdze wkladamy do cieplego mleka czekamy az wyrosna po wyrosinieciu wlewamy do maki robimy ciasto drozdzowe czekamy az wyrosinie kroimy siledzie w drobna kostke wkladamy do ciasta mieszamy smazymy na goracym oleju na zloty kolor podajemy na cieplo ZYCZE SMACZNEGO