Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4955
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2330
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4955
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2330
Składniki
Do gotującej się wody (2l) wrzuć kostkę i poczekaj, aż się rozpuści. Następnie dodaj ryż i gotuj ok.25 min.
Na rozgrzanej patelni (teflonowa- najlepsza) podsmaż mięso z 3 łyżkami sosu sojowego
Weź drugą patelnię i na oliwie przygotuj warzywa wg przepisu na opakowaniu. Dodaj tylko połowę saszetki z przyprawami.
Gdy wszystko będzie gotowe, przełóż składniki do dużego garnka, dodaj resztę przypraw i sosu. Wymieszaj.
Smacznego !!!