Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Opłucz groszek, umyj i pokrój marchewkę. Miętę opłucz, osusz i posiekaj. W rondelku rozpuść masło, włóż posiekaną dymkę ze szczypiorem, duś 5 min. Dodaj opłukany ryż, wymieszaj. Wlej wino, zagotuj. Gotuj, mieszając, aż odparuje połowa płynu. Uzupełnij bulionem, włóż marchewkę i groszek, duś 4 min. Przypraw sokiem z cytryny.