Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Risotto szpinakowe"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 168
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2233
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 168
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2233
Składniki
Połowę masła stop w rondlu, dodaj szpinak i posiekany czosnek, wlej mleko, duś 5-8 min. Przypraw, dodaj uprażone na suchej patelni orzechy, połącz.
W drugim garnku stop resztę masła, wsyp ryż, podpraż. Gotuj, wlewając stopniowo bulion. Ryż połącz ze szpinakiem, posyp pokruszonym serem.
Czas przygotowania 30 min. Ilość porcji 4. Cena za porcję 2,40 zł.
Przepis przysłała Jolanta Główka z Chorzowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie